ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

نحوه تایید مستندات علمی و حرفه‌ای فرهنگیان در سامانه ltms جهت رتبه بندی معلمان

در آخرین خبر از رتبه بندی معلمان، فرهنگیانی که مدارک و مستندات علمی و حرفه‌ای خود را در سامانه ltms " بخش مستندات علمی و حرفه‌ای " بارگذاری نموده اند، می‌بایست طبق مراحل ذیل جهت تایید مدارک خود اقدام نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۸۹۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین خبر از رتبه بندی معلمان، فرهنگیانی که مدارک و مستندات علمی و حرفه‌ای خود را در سامانه ltms " بخش مستندات علمی و حرفه‌ای " بارگذاری نموده اند، می‌بایست طبق مراحل ذیل جهت تایید مدارک خود اقدام نمایند.
۱- ابتدا با کلیک بر روی آیکن " رتبه بندی معلمان " نسبت به انتخاب محل تایید مدارک خود اقدام نمایند.
۲- همکارانی که در چند واحد آموزشی مشغول به انجام وظیفه می‌باشند واحد سازمانی اصلی خود را با توجه به بیشترین ساعت حضور انتخاب نمایند.  
۳- با انتخاب واحد سازمانی اصلی تمام مدارک برای آن واحد آموزشی ارسال خواهد شد.  
۴- همکاران با دردست داشتن اصل مدارک به مدیر واحد آموزشی مراجعه نموده و مدیران محترم بعد از بررسی مدارک نسبت به تایید مدارک معلمان اقدام نمایند.  
۵- مدیران مدارس و همکاران کادر اداری می‌بایست جهت تایید مدارک خود به کارگزینی منطقه محل خدمت خود مراجعه نمایند.  
۶- مدیران مدارس در صورت فراموشی رمز خود می‌توانند با مراجعه به کارشناسی ضمن خدمت نسبت به تغییر رمز خود اقدام نمایند.

تذکر: با توجه به آنکه دریافت مستندات علمی و حرفه‌ای همکاران در این سامانه جهت تولید یک بانک اطلاعاتی می‌باشد و قرار است از این تاریخ به بعد در سامانه‌های مختلف (رتبه بندی، ارزشیابی و ...) از آن استفاده شود؛ لذا همکاران می‌توانند از ابتدای سنوات خدمتی خود تمامی مدارک مربوط را بارگذاری نمایند. بدیهی است میزان استفاده از این مدارک بستگی به دستورالعمل‌های ارسالی دارد و مابقی فقط در سامانه بایگانی خواهد شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
0
0
اقای وزیر سلام .لطفا تلاشتان رامضاعف کنید تا رتبه‌بندی در واپسین لحظات بهار ب سرانجام برسد‌.زیرا حداقل سومین قولتان عملی شود.وسلب اعتماد را جلب اعتماد کنید.اعتبار واعتماد سرمایه ای هستند که براحتی بدست نمیایدوازبین نمیروند.تشکر.
مریم نادری پاک
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
0
0
با سلام از شما مسئولین محترم خواستارم که با عدالت رتبه بندی به همه معلمان شاغل و بازنشسته اختصاص داده شود.